loading

KF ALLSTARS | 90’S

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 10 JUN 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Na inmiddels drie succesvolle edities – Peter de Vries Tribute, Zer00’s en Nederpop om precies te zijn – organiseert De Kroepoekfabriek op vrijdag 10 juni a.s. een kakelverse KF Allstars. Dit keer komt het beste van de nineties voorbij, gespeeld door ruim zestig verschillende muzikanten in diverse samenstellingen. Komt dat zien, komt horen.

Meespelen?
De ‘KF Allstars avond is een voortzetting van de coversessies uit muziekcafé de Hommel. Het idee hierbij is om een lijst met covers samen te stellen waarop muzikanten zich kunnen inschrijven. Via de facebook groep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.’ kun je een reactie plaatsen waarmee je je inschrijft op maximaal twee songs uit de lijst. Geef duidelijk aan welke songs het zijn en welk instrument – en of zang – je bespeelt. Je kunt je alleen inschrijven op de open plekken.

Om het wisselen van muzikanten zo vlot mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor een complete backline (drumstel, gitaar- en basversterkers en toetsen), zodat je je instrument alleen maar hoeft in te pluggen. Initiatiefnemer is de Vlaardingse muzikant Erwin Mossel (The Daltons, Silver Pockets Full e.a.) Hij zal het overzicht van de nummer bijhouden en regelmatig de nieuwe aanmeldingen verwerken zodat alle muzikanten online up to date kunnen blijven.

De avond start om 20.30 uur en duurt uiterlijk tot 2.00 uur. De toegang is gratis. We rekenen op een goed gevulde lijst zodat we twee keer een pauze kunnen inlassen. Het doel is om er vooral met medemuzikanten een gezellige avond van te maken.Het niveau kan en mag variëren, als je je ‘huiswerk’ maar doet. 

 

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 10 JUN 2016
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event