loading

KF ALLSTARS: COLOURS

LOKALE MUZIKANTEN COVEREN HITS

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
ZO 17 MRT 2024
Open
13:30
Start
14:00
Verwacht Einde
18:00
Genre
Metal & rock
Pop
60's
70's
80's
90's
00's
Tribute

KF Allstars is hét lokale feestje dat je niet kunt missen. Zoals altijd bundelen muzikanten uit de regio hun krachten om zelfgekozen nummers in wisselende formaties te coveren. Op zondagmiddag 17 Maart vindt de nieuwste editie van KF Allstars plaats in De Kroepoekfabriek. Het thema van deze editie is ‘Colours’ en het evenement is natuurlijk weer helemaal gratis toegankelijk.

De setlist is gemaakt en de muzikanten zijn druk aan het oefenen. Benieuwd wat je deze avond voorbij hoort komen? Van alles binnen het thema kleur: Pink, The Red Hot Chili Peppers en Golden Earring, maar ook Purple Rain, Fade to Black én Mr Blue Sky komen voorbij!

Ook een keer meespelen?
KFA is een laagdrempelige avond bedoeld om lol te hebben in het maken van muziek, ongeacht je niveau als muzikant. Ook leeftijd doet er niet toe. De KF Allstars avond is een voortzetting van de coversessies uit muziekcafé de Hommel. Het idee hierbij is om een lijst met covers samen te stellen waarop muzikanten zich kunnen inschrijven. Via de facebook groep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.’ kun je een reactie plaatsen waarmee je je inschrijft op maximaal twee songs uit de lijst. Geef duidelijk aan welke songs het zijn en welk instrument – en of zang – je bespeelt. Je kunt je alleen inschrijven op de open plekken. Ook kan er op woensdagavond 28 februari en woensdagavond 13 maart geoefend worden! De precieze tijden volgen nog.

Om het wisselen van muzikanten zo vlot mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor een complete backline (drumstel, gitaar- en basversterkers en toetsen), zodat je je instrument alleen maar hoeft in te pluggen.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Datum
ZO 17 MRT 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
13:30
Start
14:00
Verwacht einde
18:00
Genre
Metal & rock
Pop
60's
70's
80's
90's
00's
Tribute
JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event