loading

KF ALLSTARS FOR UKRAINE

KF ALLSTARS BENEFIET VOOR OEKRAÏNE

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,50
Datum
ZO 3 APR 2022
Open
14:30
Start
15:00
Verwacht Einde
Genre
Tribute
Tickets kopen

Op zondagmiddag 3 april 2022 wordt er een benefiet georganiseerd voor mensen die getroffen zijn door de oorlog in Oekraïne. De benefietmiddag bestaat uit een speciale editie van KF Allstars met als thema ‘Oorlog en Vrede’ én optredens van een aantal gevestigde bands uit Vlaardingen (en omstreken).

De opbrengst van het benefiet wordt geschonken aan Stichting Spoetnik in Vlaardingen. Zij bieden al heel lang ondersteuning aan de bevolking van Oekraïne. Landelijk wordt er ook geadviseerd om juist dit soort initiatieven te ondersteunen. De donatie zal bestaan uit de winst van de horecaomzet en kaartverkoop.

KF Allstars for Ukraine

De artiesten die deze middag optreden komen allemaal uit Vlaardingen, zowel professioneel als amateur. De eerste twee uur van de middag vindt de speciale editie van KF Allstars plaats, de laatste twee uur muziek wordt verzorgd door een aantal gevestigde bands uit Vlaardingen. Meedoen aan deze editie? Dat kan! Meld je hiervoor aan bij Hugo van Vliet via de Facebookgroep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.’

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event