loading

KF ALLSTARS: GUILTY PLEASURES

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 4 NOV 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Een hele nieuwe KF Allstars is op komst. Dit keer met alleen maar foute pleziertjes! Muzikanten uit de regio bundelen de krachten en coveren zich dit keer helemaal wild op bijvoorbeeld Spice Girls, The Darkness en The Proclaimers.

KF ALLSTARS

Circa vijftig deelnemers spelen hun favoriete ‘guilty pleasures’ in wisselende gelegenheidsformaties. Als voorbereiding kan er maximaal tweemaal geoefend worden in De KF. Daarna moeten ze onverbiddelijk de planken op! De ervaring leert dat dit vrijwel altijd uitmondt in een te gekke, muzikale avond. De avond is voor iedereen gratis toegankelijk. KF Allstars is inmiddels een te gekke ontmoetingsplek voor muzikanten geworden en een prima mogelijkheid om ervaring op te doen op je instrument, hoe oud of jong je ook bent!

MEEDOEN?

In de Facebookgroep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.’ zijn talloze ideeen voor nummers aangedragen die passen in het fout-maar-goud plaatje. De organisatie heeft daar een selectie van gemaakt en momenteel kan er op de nummers ingetekend worden. Iedereen mag meedoen! Gewoon even aanmelden in de Facebookgroep. Niveau is onbelangrijk, lol des te meer.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event