loading

KF ALLSTARS PETER DE VRIES

Informatie Collapse

Voorverkoop
-1,00
Deur
-1,00
Datum
VR 3 JUL 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde

Op vrijdag 3 juli bundelen muzikanten uit de regio weer de krachten voor KF Allstars. Dit keer staat deze muzikale collectieve (cover)avond in het teken van het repertoire van Peter de Vries.

http://youtu.be/1VQ9H_bRVsg

Vele muzikanten en muziekliefhebbers uit de regio zullen hem ongetwijfeld wel eens (of vaker) hebben zien spelen. Peter de Vries was een muzikant die vanaf de jaren ’80 op vele podia en muziekcafé’s voor entertainment heeft gezorgd. Naast gitarist was Peter vooral een fantastische zanger. Helaas is hij in 2007 veel te vroeg overleden. Peter is op 3 juli 1964 in Schiedam geboren en zou vrijdag 3 juli a.s. 51 zijn geworden. Een mooie dag om het repertoire dat hij speelde, nog eens op één avond met veel muzikanten uit de regio gezamenlijk ten gehore te brengen.

Muzikanten gezocht! Speel je mee? 
De ‘KF Allstars avond is een voortzetting van de coversessies uit muziekcafé de Hommel. Het idee hierbij is om een lijst met covers samen te stellen waarop muzikanten zich kunnen inschrijven. Via de facebook groep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.’ kun je een reactie plaatsen waarmee je je inschrijft op maximaal twee songs uit de lijst. Geef duidelijk aan welke songs het zijn en welk instrument – en of zang – je bespeelt. Je kunt je alleen inschrijven op de open plekken.

Om het wisselen van muzikanten zo vlot mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor een complete backline (drumstel, gitaar- en basversterkers en toetsen), zodat je je instrument alleen maar hoeft in te pluggen. Initiatiefnemer is de Vlaardingse muzikant Erwin Mossel (The Daltons, Silver Pockets Full e.a.) Hij zal het overzicht van de nummer bijhouden en regelmatig de nieuwe aanmeldingen verwerken zodat alle muzikanten online up to date kunnen blijven.

De avond start om 20.30 uur en duurt uiterlijk tot 2.00 uur. De toegang is gratis. We rekenen op een goed gevulde lijst zodat we twee keer een pauze kunnen inlassen. Het doel is om er vooral met medemuzikanten een gezellige avond van te maken waarbij het publiek nog eens kan genieten van Peter’s repertoire. Het niveau kan en mag variëren, als je je ‘huiswerk’ maar hebt gedaan. Heb je nog niet zoveel podiumervaring dan kan het zomaar zijn dat je met een doorgewinterde oud-muzikant van één van Peter’s oud-bandleden staat te spelen. Laat je horen en doe mee!

381618_320043448006888_1173117583_n
MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event