loading

KF ALLSTARS | THE ZER00’s

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 20 NOV 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

In navolging op de Peter de Vries Tribute van vrijdag 3 juli jl. bundelen muzikanten uit de buurt op vrijdag 20 november weer de krachten voor KF Allstars. Dit keer eens geen ‘gouwe ouwe’, maar de beste songs vanaf 2000 tot nu.

Meespelen?
De ‘KF Allstars avond is een voortzetting van de coversessies uit muziekcafé de Hommel. Het idee hierbij is om een lijst met covers samen te stellen waarop muzikanten zich kunnen inschrijven. Via de facebook groep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.’ kun je een reactie plaatsen waarmee je je inschrijft op maximaal twee songs uit de lijst. Geef duidelijk aan welke songs het zijn en welk instrument – en of zang – je bespeelt. Je kunt je alleen inschrijven op de open plekken.

Om het wisselen van muzikanten zo vlot mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor een complete backline (drumstel, gitaar- en basversterkers en toetsen), zodat je je instrument alleen maar hoeft in te pluggen. Initiatiefnemer is de Vlaardingse muzikant Erwin Mossel (The Daltons, Silver Pockets Full e.a.) Hij zal het overzicht van de nummer bijhouden en regelmatig de nieuwe aanmeldingen verwerken zodat alle muzikanten online up to date kunnen blijven.

De avond start om 20.30 uur en duurt uiterlijk tot 2.00 uur. De toegang is gratis. We rekenen op een goed gevulde lijst zodat we twee keer een pauze kunnen inlassen. Het doel is om er vooral met medemuzikanten een gezellige avond van te maken.Het niveau kan en mag variëren, als je je ‘huiswerk’ maar doet. 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event