loading

DE KF IS VIJF | BROEDERLIEFDE (UITVERKOCHT)

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 15.50
Datum
VR 16 SEP 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

De Kroepoekfabriek wordt in september alweer VIJF jaar. En wie jarig is trakteert. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september viert De Kroepoekfabriek haar verjaardag, uiteraard met heel veel live muziek. En die VIJFDE verjaardag van De Kroepoekfabriek zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Dat kunnen we wel aan BROEDERLIEFDE en SBMG overlaten.

broederliefdeeBroederliefde is een tienkoppig rap collectief dat – naar eigen zeggen – op aarde is ‘om te inspireren’. De leden komen allemaal uit dezelfde Rotterdamse wijk Spangen en zijn al vanaf jongs af aan een hechte vriendengroep. Het ging bij de groep eerst vooral om gezelligheid, eenheid en voetbal, maar dit veranderde toen Emms besloot te gaan rappen. De rest kon natuurlijk niet achterblijven en Broederliefde was een feit! Al snel veroverden ze hun wijk en bouwden ze naam op in de rest van de stad. In mei 2016 kwam hun album HWPO2 uit, waarmee ze snel scoorden. Op dit album staat onder meer de hit Ik Was Al Binnen, die in drie weken tijd ruim twee miljoen keer werd bekeken op Youtube. Maar ook samenwerkingen met Ronnie Flex, SBMG, SFB, Jonna Fraser, Jayh en Hef. De heren hebben ons alvast beloofd om er 16 september een dikke party van te maken, die mensen niet snel zullen vergeten. Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd!

SBMG
‘Sawtu Boys Money Gang’ oftewel SBMG, dat zijn Amsterdammers Chyvon Pala a.k.a. Chivv en Henk Mando a.k.a. Henkie T. De twee vrienden uit Amsterdam Zuidoost maken graag muziek voor iedereen die niet vies is van een potje rauwe hiphop. Zij combineren luchtige rapteksten met een rauw randje en vette beats en hopen op deze manier een feestje te bouwen. Komt dat even mooi uit!

BL
De  VIJFDE verjaardag van De Kroepoekfabriek zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Dat beloven we. Op 17 september verwelkomen we DeWolff en hebben overdag een minifestival pal voor De KF met de beste regionale artiesten.

DIT EVENEMENT IS UITVERKOCHT
Tweedehands kaartjes kopen? Of wil je kaartjes verkopen? Wij adviseren dan gebruik te maken van Ticketswap. Dit is een relatief betrouwbare plek om tweedehands tickets te verkopen of te vinden.

Bij het kopen van tweedehands tickets loont het te letten op het profiel van de verkoper. Een profiel met weinig vrienden, foto’s en andere content dan wel een profiel dat pas sinds kort bestaat, duidt vaak op een nepprofiel. Ook kan je op www.ticketoplichting.nl bekende oplichters enbijbehorende bankrekeningen terugvinden.

Een kleine disclaimer: De Kroepoekfabriek is niet verantwoordelijk voor geleden schade en/of aankopen van tweedehands en neptickets en aankoop geschiedt altijd op eigen risico.

Hopelijk helpen deze tips iedereen de goede keuzes te maken bij het vinden van tweedehands tickets.

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event