loading

DE KF IS VIJF | DEWOLFF (UITVERKOCHT)

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 18.50
Deur
€ 20.50
Datum
ZA 17 SEP 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

De Kroepoekfabriek wordt in september alweer VIJF jaar. En wie jarig is trakteert. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september viert De Kroepoekfabriek haar verjaardag, uiteraard met heel veel live muziek. En die VIJFDE verjaardag van De Kroepoekfabriek zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Daar zullen – onder andere – de heren van DeWolff en Tato Wesselo wel voor zorgen!

DeWolff 2_2016_by Satellite June
DeWolff is het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland; een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel, en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land. Het is Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers. Maar DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band met inmiddels 6 studioplaten en een liveplaat op zak. DeWolff live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit die anno 2016 uiterst zeldzaam is.

Begin 2015 voegde DeWolff zelfs nog een extra hoofdstuk toe aan hun indrukwekkende CV met het oprichten van hun eigen platenlabel Electrosaurus Records en het bouwen van een eigen studio: de Electrosaurus Southern Sound Studio. Hiermee was volledige creatieve vrijheid direct gewaarborgd en nam de band eind 2015 – helemaal zelf en zonder hulp van buitenaf – op analoge tape hun nieuwe plaat ROUX-GA-ROUX op. ROUX-GA-ROUX is de paringsdans tussen DeWolff’s vroege psychedelische klanken en hun latere southern rock songs, gedrenkt in een gloeiend hete, vettige voodoo-saus. Deze plaat achtervolgt je, pakt je bij je strot en kan enkel uitgedreven worden door een voodoopriester!

Support: Tato Wesselo
Deze jonge telg (19) is al een aantal jaar actief in de muziek en gaat er dan ook keihard voor. Americana, blues, folk en rock ’n roll zorgen voor zijn dagelijkse levensonderhoud en dit gaat hij ook zeker overbrengen op jullie.  Dit doet hij niet alleen, maar met begeleiding van een band die met net zo veel bezieling speelt. Verwacht een energieke, rauwe en intense performance met veel nieuwe nummers!

TatoDIT EVENEMENT IS UITVERKOCHT

Tweedehands kaartjes kopen? Of wil je kaartjes verkopen? Wij adviseren dan gebruik te maken van Ticketswap. Dit is een relatief betrouwbare plek om tweedehands tickets te verkopen of te vinden.

Bij het kopen van tweedehands tickets loont het te letten op het profiel van de verkoper. Een profiel met weinig vrienden, foto’s en andere content dan wel een profiel dat pas sinds kort bestaat, duidt vaak op een nepprofiel. Ook kan je op www.ticketoplichting.nl bekende oplichters enbijbehorende bankrekeningen terugvinden.

Een kleine disclaimer: De Kroepoekfabriek is niet verantwoordelijk voor geleden schade en/of aankopen van tweedehands en neptickets en aankoop geschiedt altijd op eigen risico.

Hopelijk helpen deze tips iedereen de goede keuzes te maken bij het vinden van tweedehands tickets.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event