loading

KF LIVE! 2014

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 5 DEC 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Op vrijdag 5 december is het beste van Tokoloko te bewonderen tijdens KF Live!. Zes bands die het afgelopen jaar de meeste bezoekers trokken tijdens KF’s maandelijkse bandavond betreden opnieuw het podium van De Kroepoekfabriek. De live opnames van deze avond worden op CD uitgebracht.

http://youtu.be/QNulL9ZLJzw

Raise the Ace
Deze vijfkoppige band uit Rotterdam heeft de drive om zoveel mogelijk podia te verslinden. Met een combinatie van funk, hard/alternative rock en rap creëert Raise the Ace energieke nummers waar het publiek op los kan gaan. Het hoofddoel? Veel Ace Raisen en de meest energieke band worden die ooit is voortgekomen uit de binnenstad van Rotterdam.

Shaking Haze
Shaking Haze is een vijfledige rookmachine uit Vlaardingen. De bandleden zetten vele muziekinvloeden uit de afgelopen dertig om in nieuwe concepten, denk aan stoner/desert rock, hard rock, grunge, funk en metal. Resultaat: Shaking Haze maakt muziek die bij veel mensen in de smaak valt, mits men van een ruw randje houdt.

Urban Distortion
Urban Distortion is een alternatieve rockband afkomstig uit hartje Schiedam. De bandleden kennen elkaar al lang, maar spelen pas sinds februari 2014 samen. De afgelopen maanden hebben de heren opgetreden in De Graauwe Hengst, Club Vibes en De Kroepoekfabriek. Kortom een band met ambitieuze plannen voor de toekomst. Laat maar horen!

Abby Lies
Deze ook zeer fijne band bestaat nog niet lang, maar heeft in korte tijd al een sterke set gefabriceerd. De muziek die wordt gemaakt, kan worden omschreven als catchy, sfeervol en meeslepend. Het is naar eigen zeggen een mix met elementen van bands als The Editors, The Naked and Famous, The Black Keys en Cage the Elephant.

Certain Animals
Na optredens met afzonderlijke bands in o.a. DWDD, op 3FM en in honderden podia, hebben deze drie ervaren Rotterdamse muzikanten hun krachten gebundeld in threepiece Certain Animals. Gezamenlijk veroorzaken ruig eigen werk waarin de stijl van o.a. Triggerfinger, Kamchatka en Queens of the Stone Age doorklinkt. Vuige rock, gebracht met enorm veel passie.

Special Steve
Special Steve bestaat uit de drie vrienden Vladimir, Bas en Bart. De band bracht al een eigen EP uit genaamd ‘ Weapons Of Mass Attack’. Hun muziek wordt beïnvloed door o.a. Queens of the Stone Age, Red Fang en Led Zeppelin.

JACK FRIDAY
Deze vrijdag is het weer Jack Friday! De gezellige maandelijkse borrel ter ere van de heer Jack himself! Bovendien maak je kans op een prachtige gitaar met Jack paintjob. Heb je nog lootjes van vorige maand, dan moet je er zeker bij zijn, want je maakt alleen kans als je aanwezig bent tijdens de trekking. Dus kom naar De Kroepoekfabriek en laat je trakteren door Jack. Because you earned it!
jacksfriday

KF Live ! wordt mede mogelijk gemaakt door Deltapoort Donatiefonds.

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event