loading
Uit-
verkocht

DAG VAN DE POPQUIZ

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 8.00
Datum
ZO 27 DEC 2015
Open
19:00
Start
20:00
Verwacht Einde
00:00

27 december is uitgeroepen tot de Dag van de Popquiz.  Op die dag kun je door het hele land op talloze locaties meespelen met dezelfde quiz. Waaronder dus in De Kroepoekfabriek! En dat betekent niets minder dan een kakelverse spetterende editie van KF’s POPQUIZ!

De vorige editie, in 2013, kostte bloed, zweet en tranen. Er zijn toen vriendschappen voor het leven gesloten en verbroken; het was een harde strijd, maar hij was het waard. Dat belooft wat voor de 27e! Maak je borst alvast maar nat voor een avondvullende portie muzikaal entertainment. Tijdens KF’s Popquiz wordt je in vijf rondes ondervraagd over de beste en de slechtste muziek van toen en nu. Het is simpel: het team dat de meeste antwoorden raak schiet, wint. Kies je teamleden dus zorgvuldig uit, op muziekkennis om precies te zijn. Minimaal aantal deelnemers voor een team is twee, maximum is vijf.

De Dag van de Popquiz komt uit de koker van Rock ‘n’ Roll Highschool dat al meer dan tien jaar succevol popquizzen organiseert in o.a. Rotown, Lowlands, Lezersfeest, IFFR, Eurosonic Noorderslag en zo ook de Popquiz Marathon lanceerde. Op deze 27e december kun je door het hele land met je team deelnemen aan dezelfde avondvullende popquiz, zo ook bij De Kroepoekfabriek. Wil je meer weten over de Dag van de Popquiz, kijk dan op www.dagvandepopquiz.nl.

Voor de inschrijvers:
Let op! Je inschrijving is pas definitief als je je inschrijving bevestigd hebt gekregen en in het bezit bent van een kaartje. Het kaartje koop je door de link te volgen die in het inschrijvingsmailtje staat. Elk teamlid moet een eigen kaartje hebben.

Zo. En dan is het tijd voor trainen… Alvast oefenen?

 

Informatie

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 8.00
Datum
ZO 27 DEC 2015
Locatie
DE KROEPOEKFABRIEKEer
Open
19:00
Start
20:00
Verwacht einde
00:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event