loading

KIEFF + SUPPORT

HARMONIEUZE CHAOS VAN AVONTUURLIJKE POSTPUNKERS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.00
Datum
VR 4 MRT 2022
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Tickets kopen

Waar rook is, is vuur. Waar KIEFF is, is gejuich. Deze 4-koppige band wordt gekenmerkt door hun opvallende uiterlijk en capaciteit om te verrassen. Met hun liefde voor chaos en het ongewone creeëren ze een uniek, catchy geluid. Op vrijdagavond 4 maart staan ze in De Kroepoekfabriek. Rats and Daggers verzorgt het voorprogramma!

KIEFF zegt zelf dat ze vooral geïnspireerd zijn door Pink Floyd, en hun muziek kan dan ook goed worden omschreven als psychedelische postpunk garagerock. De fascinerende chaos komt samen in catchy melodieën, en in de zang wordt dezelfde methode toegepast. Dit zorgt voor een absurdistische sound, waarop je kan wegdromen en meespringen tegelijk!

De support deze avond is Rats and Daggers. De band uit Utrecht is een driekoppige waakhond die bijt. Een alt punk trio wat de
vlijmscherpe rand tussen stoner sludge en female fronted punk op zoekt. Doet je denken aan Queens of the Stoneage meets Amyl & the Sniffers.

Line-up

Collapse
KIEFF
KIEFF

Waar rook is, is vuur. Waar KIEFF is, is gejuich. Met hun liefde voor chaos en het ongewone creeëren ze een uniek, catchy geluid. Op vrijdagavond 4 maart staan ze in De Kroepoekfabriek. KIEFF zegt zelf dat ze vooral geïnspireerd zijn door Pink Floyd, en hun muziek kan dan ook goed worden omschreven als psychedelische postpunk garagerock. De fascinerende chaos komt samen in catchy melodieën, en in de zang wordt dezelfde methode toegepast. Dit zorgt voor een absurdistische sound, waarop je kan wegdromen en meespringen tegelijk.

Informatie

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.00
Datum
VR 4 MRT 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event