loading

KING OF THE WORLD

Informatie Collapse

Voorverkoop
12,00
Deur
14,00
Datum
ZA 13 DEC 2014
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

De ‘Beste bluesband van Nederland’ speelt in navolging van een optreden op het befaamde North Sea Jazz, nu in Vlaardingen.

De beste bluesband van Nederland, dat schept verwachtingen natuurlijk. Maar als je tijdens The Dutch Blues Awards 2014 vijf awards in de wacht sleept, waaronder dus daadwerkelijk “Beste Bluesband”, dan komt het met die verwachtingen wel goed, denken wij.

Verschillende TV optredens (Vreemde Geluiden, Pauw en Witteman (twee keer) en een volledige aflevering van Derksen on the Road) en deze zomer een optreden op het North Sea Jazz Festival, bevestigen dat King of the World een band is van formaat.
Tel daar nog bij op dat gitarist Erwin Java niet alleen bij Cuby and the Blizzards zijn gitaar heeft laten spreken, maar ook samen met Jan Akkerman en Herman Brood heeft gespeeld, dat we bassist en zanger Ruud Weber kennen van Snowy White, Hammondist Govert van der Kolm ook een lijst met grote namen, waaronder Matt Schofield, op zijn C.V. heeft staan en drummer Fokke de Jong bij Normaal 20 jaar lang zijn slag heeft geslagen.
Dan kun je wat ons betreft best spreken van de beste bluesband van Nederland.

NONA
Nona is een muzikaal duo bestaand uit Nona van der Wansem en Darryl Ciggaar. Ze delen hun liefde voor elkaar en voor soul en blues. Klinkt als: Amy Winehouse, Gabriella Cilmi en Selah Sue.

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

PLINNA POPQUIZ (VERVANGER DAG VAN DE POPQUIZ)
Volgende event