loading

KRAANTJE PAPPIE

Informatie Collapse

Voorverkoop
12,00
Deur
14,00
Datum
VR 26 APR 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
00:00
Tickets kopen


Op vrijdag 26 april komt Kraantje Pappie zijn hits ten gehore brengen in De Kroepoekfabriek, en meer! Met zijn ijzersterke live-reputatie wist Kraantje Pappie zich in rap tempo omhoog te takelen naar het hoogste platform van rappend Nederland.

Zijn laatste plaat  ‘Crane’ is geheel geproduceerd door het drum and bass collectief Noisia. Een heel slimme zet, want de zware baslijnen van deze producers en de humoristisch platte, maar toch zeer scherpe teksten van Kraantje Pappie vormen een gouden combinatie. De ‘moderne poëzie’ van deze Groningse rapper kent een aantal standaard feestelijke thema’s: sex en drank en alle aanverwanten. Kraantje mag zich rekenen tot een van de meest uitzonderlijke rappers van dit land, en dat allemaal door zijn onnavolgbare flow die je elke keer weer weet te verrassen. Wij raden u alvast het volgende aan: vrouwen en kinderen eerst en leg die valhelm klaar, want Kraantje Pappie is daar.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Kortsluiting! Zelf omschrijft de groep zichzelf als een combinatie van digitale dubstep en authentieke hiphop. De groep bestaat uit Risskant, Kaascouse en Pro6verbaal.

Scout Out Talents is een gloednieuwe samenwerking tussen ZJ Records en De Kroepoekfabriek. Het is een maandelijkst terugkerend event. De ene maand is er Scout Out Talent Night, waar nieuw raptalent zijn/haar kwaliteiten aan het publiek en de vakjury kan tonen. De maand erop volgt dan het Scout Out Main Event, een feestavond met een nationaal bekende hiphop-act.

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert, er kan om gevraagd worden.

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event