loading

LANGE FRANS

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
ZA 26 MEI 2012
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Deze welbekende Nederlandse rapper kleurt niet altijd binnen de lijntjes en zal dat ook dit keer niet doen. Compleet met band zal hij zijn opwachting maken op het podium van De KF en daar zijn eigen hiphopinvloeden en eigengerijde teksten combineren met het Nederlandse levenslied.

Levenslied? Jazeker, zo luidt immers ook zijn nieuwe album. En dit plaatje belooft wat! Op ‘Levenslied’ gaat Lange Frans het duet aan met onder meer Marco Borsato, Thé Lau en Trijntje Oosterhuis. Natuurlijk zullen klassiekers als ‘Zing voor me’ en ‘Een nieuwe dag’ niet ontbreken tijdens het concert.

Naast zijn band neemt Lange Frans nog meer talent mee. Young Kermit en Lil Kleine zijn twee jonge rappers die nog maar een enkele drempel tot het grote succes te begaan hebben. Young Kermit combineert de speelsheid van de Jeugd Van Tegenwoordig met de Amsterdamse trots van Lange Frans. Lil Kleine heeft meer ruige, soms nogal directe teksten herkenbaar door een plat Amsterdams accent.

Waterweg Wonen en De Kroepoekfabriek lijken in eerste instantie niet heel veel gemeen te hebben. Toch is niets minder waar: net zoals De Kroepoekfabriek, wil Waterweg Wonen de stad Vlaardingen leuk en aantrekkelijk maken en houden voor iedereen en soms iets extra’s geven. Waterweg Wonen doet dit onder meer door Vlaardingen een muzikaal cadeautje te geven in de vorm van een concert van niemand minder dan Lange Frans.
Lange Frans op het podium als start van een goede samenwerking… dat belooft veel moois voor de toekomst! Waterweg Wonen is te vinden op Twitter (@waterwegwonen) en op hun website.

Wil jij weten hoe het klinkt als Lange Frans zich laat beïnvloeden door het Levenslied? Kijk hieronder naar twee van zijn meest recente projecten.

EP-RELEASE MENACER
Volgende event