loading

LEAP DAY + PICKLELEGAZ

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 4.50
Deur
€ 6.50
Datum
VR 20 MEI 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 20 mei mogen we progrock band Leap Day en de Vlaardingse rockers van Picklelegaz verwelkomen in De Kroepoekfabriek.
Dit belooft een vette avond vol (prog)rock te worden! 

Leap Day
Leap Day timmert al sinds 2008 aan de weg en is inmiddels een goede bekende in het Nederlandse symfo wereldje. Maar ook ver over de grenzen wordt de muziek van Leap Day gewaardeerd. En met hun laatste cd’s From the days of Deucalion, Chapter 1 & 2 hebben de heren volgens de vele recensies een waar meesterwerk afgeleverd.

Leap Day bestaat uit muzikanten die hun sporen in diverse andere bekende progbands hebben verdiend. Bands zoals Flamborough Head, Nice Beaver, Trion en King Eider. De laatste band was het startpunt voor Leap Day (schrikkeldag) want vanuit een eenmalig optreden als King Eider op het fameuze ProgFarm festival werd een doorstart gemaakt als nieuwe band. Inmiddels heeft Leap Day wereldwijd 4 cd’s uitgebracht, want behalve de twee Deucalion chapters hebben ze ook Awaking the muse (2009) en Skylge’s Lair (2011) op hun naam staan. De band staat garant voor complexe symfo met veel melodie en een soliede liveshow die keer op keer indruk weet te maken.

Picklelegaz
De Vlaardingse band Picklelegaz is opgericht in 1988 door een groep goede vrienden and is still going strong.

De band produceert een geluid dat het best is te omschrijven als de oude sound van de jaren ’80 progressieve rock, aangekleed met moderne invloeden.
Picklelegaz speelt muziek met thema’s als ‘spanning tussen generaties’, ‘loyaliteit’ en ‘conflicten’ op een muzikaal afwisselende wijze.

Live is Picklelegaz krachtig. Fascinerende muziek in combinatie met theatrale acts van zanger Ernst maakt een Picklelegaz gig een opmerkelijke ervaring.
De laatst uitgebrachte cd Bedroom Circus is al weer enige tijd uit, maar nieuw materiaal heeft zich opgestapeld. Laat je verrassen door nieuw en bestaand werk van Picklelegaz.
Klinkt als: Genesis, IQ, Pink Floyd en Marillion.

Gebruik maken van de Rabo-korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event