loading

Lekker Fris Feest

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 17 MEI 2013
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
00:00

 

Op vrijdag 17 mei organiseren Stichting Kik’r en De Kroepoekfabriek het Lekker Fris Feest!
De line-up is compleet en hij vet, al zeggen we het zelf!
Headliner is DJ Stefan Vilijn, bekend van Latin Village en feesten in Off Corso en de Maassilo in Rotterdam.

 

LINE-UP:

19.30 uur    DJ Valanto
21.00 uur    Dansgroep D-Nice

21.05 uur    DJ Valanto
22.00 uur    Stefan Vilijn
23.30 uur    DJ Kyryl

Dit feest is speciaal voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Van zowel de jongeren, als de directies van verschillende middelbare scholen in Schiedam en Vlaardingen hebben we vernomen dat schoolfeesten vaak niet goed worden bezocht. De leerlingen uit de eerste en tweede klassen komen meestal nog wel, maar de oudere leerlingen begeven zich liever in het reguliere uitgaansleven. Hier krijgen ze te maken met allerlei verleidingen, omdat uitgaan bijna altijd gekoppeld is aan alcohol.

Om hier iets aan te doen en voor een aantrekkelijk, alcoholvrij schoolfeest te zorgen voor meerdere scholen in Schiedam en Vlaardingen, slaan Stichting Kik’r en De Kroepoekfabriek de handen ineen. Een bijzondere samenwerking waarbij Stichting Kik’r het participatiegedeelte met de jongeren zal verzorgen en de Kroepoekfabriek de productie in samenwerking met de jongeren.

Zo werken jong en oud(er) samen om er een geslaagde avond van te maken! Ons antwoord op impopulaire schoolfeesten en uitgaansgelegenheden waar alcohol wordt geschonken is een Lekker Fris Feest in De Kroepoekfabriek. Er wordt alleen fris geschonken en de jongeren zelf (het Lekker Fris Team) bepalen wat er die avond gaat gebeuren. Zo kunnen we jongeren meegeven dat je het ook geweldig naar je zin kunt hebben zonder alcohol.

Bij deze editie van het Lekker Fris Feest worden twintig jongeren betrokken die gaan meedenken over de invulling van het feest. Deze jongeren kunnen door deel te nemen in het Lekker Fris Team invulling geven aan hun maatschappelijke stage.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 17 MEI 2013
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht einde
00:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event