loading

LEKKER LAAG

Informatie Collapse

Voorverkoop
6,00
Deur
8,00
Datum
ZA 21 APR 2012
Open
23.00 uur
Start
23.00 uur
Verwacht Einde
04.30 uur
Tickets kopen

Chafik Chennouf, beter bekend als Akkachar is eigenaar van het succesvolle Rwina Records waar onder andere Eprom en Starkey aan verbonden waren. In het Berbers betekent Akkachar zoiets als ‘grote linke kale’. Bang hoeven we niet voor hem te zijn, hij bedoelt hij het met een knipoog.

Akkachar combineert dubstep met dance en techno. Hij zoekt de grenzen op van muzikale afbakening en voelt zich aangetrokken door vreemde beats en donkere klanken. Verwacht dus niet enkel wobbleplaten bij deze set. Denk eerder aan een explosie van geluid met het gewicht van een wolk. Hij omschrijft het zelf als hypercolorbeats. “Je doet je ogen dicht en ziet een hypersonic-wereld vol kleur en vormen”. Het belooft een grens vervagende avond te worden met edgy muziekkeuzes.

Voor en na Akkachar staan lokale producten Krakkemikkig en VGB achter de tafels. De set van VGB zal geïnspireerd zijn door ‘acoustic drums, metal sounds and deep, dark and heavy basses’ maar gaat ook voorbij die termen. Krakkemikkig sluit af en is een bekende van Lekker Laag. Stevige dubstep in met bekende klanken.

Informatie

Voorverkoop
6,00
Deur
8,00
Datum
ZA 21 APR 2012
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
23.00 uur
Start
23.00 uur
Verwacht einde
04.30 uur
Tickets kopen
DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event