loading

LEVELS PRESENTS: NIGHT OF THE SONGPOETS

SINGER/SONGWRITERS

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
DO 7 MRT 2024
Open
19:00
Start
19:00
Verwacht Einde
22:00
Genre
Hiphop/ Rap
Alternative & indie

Op 7 maart presenteert Levels NIGHT OF THE SONGPOETS! Drie uiteenlopende muzikale werelden komen samen; Nolwenn, Nadine en MORÈL presenteren dan hun nieuwe releases! Een singer/songwriteravond met een Rotterdams tintje! 

Nadine, een Nederlandse 19-jarige singer/songwriter, doet dingen nét even wat anders dan andere singer/songwriters. Met haar observerend vermogen vertaalt ze haar verwondering door het alledaagse naar poëtische en verhalende zinnen. Ze geeft de taal door middel van een sterke beheersing van de klassieke gitaar een extra dimensie met jazzy akkoorden en opvallende ritmes.

MORÈL maakt alternatieve pop voor outsiders. MORÈL is een singer/songwriter die liedjes schrijft op basis van persoonlijke ervaringen in haar leven om anderen te helpen die door dezelfde ervaringen heengaan. In april brengen ze een EP uit, dus houd ze goed in de gaten!

Nolwenn experimenteert met zijn stem en ambience om een warm gevoel te creëren en betekenis te geven aan zijn muziek. Muziek maken is waar hij het meeste passie voor heeft, en daarom streeft hij ernaar een steeds beter singer/songwriter te worden.

Stichting Levels
Levels is een educatieplatform voor Urban Muziek in Rotterdam wat zich richt op talent, ontwikkeling, produceren en programmeren. Door on- en offline podium te bieden aan stemmen die niet of nauwelijks gehoord worden. Dit podium beperkt zich niet alleen tot het feitelijke podium voor ‘performers’, maar ook het spreekwoordelijke podium wat te vinden is op internet en diverse (social)media kanalen. Muziek is altijd de manier geweest voor zelfontplooiing, zelfverrijking en het vinden van een pad. Dit concert is onderdeel van Levels Event Coaching: In dit traject wordt regionaal hiphoptalent een avond aangeboden waar zij een single, EP of Album kunnen releasen in verschillende podia in de regio.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Datum
DO 7 MRT 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:00
Start
19:00
Verwacht einde
22:00
Genre
Hiphop/ Rap
Alternative & indie
THE COLD STARES (USA) + VAN TASTIK
Volgende event