loading

LIQUIDATION: LSB (UK) + MORE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 9.00
Deur
€ 11.50
Datum
ZA 3 DEC 2016
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
05:00
Tickets kopen

Het evenement waar de drum ’n bass liefhebber op heeft gewacht, Liquidation komt terug op zaterdag 3 december! Dan komen wij samen om van de beste liquid drum ’n bass te genieten. Niemand minder dan dnb grootheid LSB komt naar De Kroepoekfabriek om jou helemaal los te laten gaan! Train die benen alvast. Stilstaan is niet alleen geen optie, maar gewoon onmogelijk. 

Naast liquid drum ’n bass god LSB staan meerdere goede DJ’s die er zeker niet voor onder doen, namelijk Noble, KevsteRRR en Boots b2b Koudio (aka Liquidation System). Er zijn een aantal zaken die niet kunnen ontbreken bij een goed drum ’n bass feest, naast de muziek zijn de visuals natuurlijk onmisbaar. Deze komen live van BEELDENSTORM, alleen al daarvoor zou je willen komen. Ook is er speciaal nachtvervoer in samenwerking met de VTC: een shuttlebus brengt je voor vijf euro per persoon terug naar Rotterdam Centraal, zodat je altijd thuiskomt! Nooit meer wachten op de eerste trein, een bobbus of dure taxi.

LSB
Iedereen die van liquid drum ’n bass houdt heeft van deze man gehoord. Dat is niet gek, want LSB draait ook al een tijdje mee. Na een aantal veelbelovende tracks stopte hij ermee in 2007, alleen om 2011 sterker terug te komen dan ooit. Zijn nieuwe geluid heeft hem wereldwijd fans heeft opgeleverd. Het expressieve, melodische en soulvolle geluid ligt goed in het gehoor en laat mensen over de gehele wereld keihard dansen. Deze man is één van de grootheden in de wereld en wij zijn extreem blij om hem te verwelkomen in De Kroepoekfabriek!

Noble
Deze Rotterdammer is een bekende in zijn stad en omgeving. Hij staat bekend om zijn combinaties tussen liquid en jungle, deze eigenzinnige mix klopt gewoon. Hij draait al een tijdje mee in de scene en weet precies hoe jij het lekker vindt. Deze man stelt niet teleur, dat kunnen wij jou beloven.

https://soundcloud.com/noble/noble-liquidation-promomix

KevsteRRR
Je kan deze DJ kennen van onze allereerste Liquidation in mei 2016 en van onze vrienden van Tempo in WORM (Rotterdam). Deze keer zal hij alleen niet de avond sluiten, zoals hij de vorige keer deed. Nee, KevsteRRR is nét wat vroeger geplaatst. Deze kameleon kan zich namelijk aanpassen als geen ander. Bij een vroegere tijd hoort een andere stijl, maar zorg evengoed dat je voorbereid bent om te dansen. Het is niet alsof wij jou niet gewaarschuwd hebben.

https://soundcloud.com/kevsterrr/courtesy-flush

Boots b2b Koudio (aka Liquidation Soundsystem)
Tijdens de eerste Liquidation werd iedereen letterlijk omver geblazen door de fantastische set die ze hebben neergezet. Het had alles, zowel het diepe geluid van drum ’n bass, lekkere liquid, tech én jungle. Die intens lekkere vibe gaan zij ook deze keer neerzetten. Wij gaan zorgen dat het deze editie wél wordt opgenomen, want hey zo’n stuk geschiedenis mag niet meer gemist worden.

Gebruik maken van de 50% Rabokorting of andere kortingen? Dat kan! Hoe dat werkt vind je hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event