loading

LIVID!

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
ZA 21 DEC 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

De Vlaardingse rockers van Livid! stoppen ermee. No more rockcovers… Maar niet (te erg) getreurd. Want het afscheidsfeestje in De Kroepoekfabriek, zaterdag  21 december, wordt er (de mannen hebben het beloofd) eentje die je snel meer vergeet…

Ja echt waar. Dit is de allerlaatste keer dat je de meest rockende coverband van Vlaardingen in levende lijve live kan zien. LIVID! gooit de spreekwoordelijke handdoek in de ring. Op zaterdag 21 december nemen de heren afscheid, in stijl, tijdens een stomend laatste concert in De Kroepoekfabriek!

LIVID! is een viermans rock coverband uit Vlaardingen. Hun repertoire is gebaseerd op muziek uit de 90’er jaren tot heden. Met covers van Nirvana, Pearl Jam, RHCP, Kings of Leon, Foo Fighters en aanverwanten.

Wil je erbij zijn op 21 december? Verzeker je dan snel van een kaartje, want wij hebben zo’n gevoel dat de kaartverkoop voor deze avond keihard zal gaan!

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert van Livid!, er kan om gevraagd worden.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event