loading

LOCAL FUTURE COLLECTIVE JONGERENDEBAT

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
ZA 12 MRT 2022
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
23:00
Tickets kopen

Op zaterdag 12 maart organiseert Local Future Collective het jongerendebat in De Kroepoekfabriek. Deze avond zal in het teken staan van de aankomende verkiezingen. Tijdens dit debat krijgen jongeren de mogelijkheid om interactief te sparren met Vlaardingse politici!

2022 is het jaar waarin we weer naar de stembus gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen en dus politiek Vlaardingen opleeft; we zullen weer veel campagnes en debatten zien van Vlaardingse politici. Local Future Collective is jongerencollectief dat is ontstaan uit een samenwerking tussen de Gemeente Vlaardingen en De Kroepoekfabriek. Deze partijen vinden het belangrijk dat lokale jongeren ook hun stem kunnen laten horen. Dit debat is hét moment voor Vlaardingse jongeren om vragen te stellen over de dingen die hen op dit moment aangaan. Local Future Collective gaat daarom een interactief verkiezingsprogramma opzetten om de jeugd van Vlaardingen dichter bij de politiek te brengen dit jaar.

Er is voor gekozen om tijdens dit debat drie onderwerpen centraal te stellen in blokken van +/- twintig minuten, namelijk: huisvesting, uitgaan/evenementen en de klimaatcrisis. Het is de bedoeling dat er 1-op-1 debatten worden gevoerd, en dat er ruimte is voor inbreng van stellingen vanuit de jongeren op een leuke, speelse manier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event