loading

LOS METALLICOS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 9.00
Deur
€ 11.50
Datum
ZA 8 SEP 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Dé Metallica tributeband uit de regio, Los Metallicos, gooit er een flink feestje tegenaan op zaterdag 8 september. De band is vastbesloten een spektakel te maken van deze XL-show.

Los Metallicos

De band is opgericht in 2004 door zanger/gitarist Danny Torres. Torres musiceert er flink op los en heeft door de jaren heen diverse projecten gehad, zowel coverbands als acts met eigen werk in allerlei genres. Los Metallicos is echter al die jaren een vaste waarde geweest. Ook de andere bandleden spelen er al flink wat jaren op los.

De band focust zich in het bijzonder op de vroegere jaren van Metallica, pak ‘m beet 1983-1988. Dat betekent vooral ‘Kill ‘Em All’, ‘Ride The Lightning’, ‘Master of Puppets’ en ‘…And Justice for All’!

Metallica

Tsja, moeten we hier echt nog uit gaan leggen wie of wat Metallica is? De shirtjes hangen nota bene bij de H&M!

 

VOORPROGRAMMA: TERRADOWN EN THE TASTELESS GENTLEMAN

Tijdens dit Metallica-spektakel staat Los Metallicos niet alleen. Het voorprogramma wordt verzorgd door The Tasteless Gentleman en TerraDownTerraDown mengt allerlei genres tot één. Harde, melodische metal met scherpe riffjes en prettig gebrul. The Tasteless Gentleman combineert progressieve rock en pop. Zware riffs, funky bas. Mét invloeden van metal en blues.
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event