loading

LOST BEAR

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
ZA 17 NOV 2012
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Lost Bear
Deze Utrechtse band maakt een explosieve mix van indierock en post-hardcore. Deze band heeft al drie albums op hun naam staan en hebben al vaak buiten de grenzen van Nederland getourd. Lost Bear is een band van uitersten; van ‘poppy’ en lichtvoetig naar keihard en intens. Dit is zeker een aanrader!

Lost Bear heeft net een nieuwe, transparante 12″ EP uitgebracht! Genaamd ‘Shingolai’, is deze plaat in beperkte oplage enkel uit op vinyl en als gratis download. De platen krijgen verschillende hoezen en zullen er dus tof uit komen te zien. De indierock plaat is verkrijgbaar via de website van Lost Bear en bij label Snowstar Records. Het eerste nummer ‘Science’ is te beluisteren op de website: http://www.lostbear.nl.

Garciaphone (FR)
Met slechts een gitaar en samples weet Garciaphone zijn cryptische teksten op een uiterst melodieuze manier te vertolken. Ga hier maar eens goed voor zitten, luister en verwonder je over de verwarrende gevoelens die hij met zijn aansprekende muziek over zijn publiek uitstort.

Garciaphone – Tornadoes (live @ Transmusicales de Rennes) from Riot House Production on Vimeo.

Maxime Prins
Tot slot is daar Maxime Prins, ook wel bekend als gitarist van Senor Sandor, die zich solo ontpopt als een aansprekende singer-songwriter met eigenzinnige liedjes.

BLIKOPENER: NIKO + RIXLE BLUE
Volgende event