loading

MADE THE BAND (EINDSHOW) MET FUNKY ORGANIZERS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 7.50
Datum
VR 18 DEC 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Making The Band
Na tien weken hard oefenen laten de deelnemers van Making The Band zien hoever ze zijn gekomen. Tijdens dit project hebben losse muzikanten uit alle leeftijden, ervaringsniveaus en genres zich aangemeld en heeft De Kroepoekfabriek samen met Ready2Play hier twee bands uit geformeerd. Ter afsluiting zullen de Funky Organizers optreden!

Funky Organizers
Stop jonge honden in een hok. Met hun instrument. Gooi de sleutel weg en laat het een tijdje sudderen. Wanneer je ze er dan weer uit laat, kan het gebeurd zijn: helemaal niks of ze hebben elkaar gevonden. In het geval van Funky Organizers hebben ze elkaar niet alleen gevonden, er heeft kernfusie plaatsgevonden! Vijf gasten die de mazzel hebben dat ze boordevol talent zitten. Dat is voor Willem (Hammond) en Bram (bas) niet zo raar want dat zijn broers. Zij liepen Zep (drums) tegen het lijf en ook MC Jermaine en saxofonist Gijs kwamen er al snel bij. Met alleen eigen nummers presenteren de mannen een retestrakke mix van groove, hiphop en funk. Hun cd-presentatie kon rekenen op een uitverkocht Bibelot (Dordrecht) en op de live-support van Hans Dulfer.

Recentelijk kan je de mannen ook hebben gezien op het Zomerterras, alwaar ze op het kleine podium eigenlijk helemaal niets heel lieten van het publiek.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event