loading

MAGNACULT + SEITA + ONEGODLESS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 6.50
Deur
€ 9.50
Datum
VR 8 JUN 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Godsgruwelijk brute metal. Dat staat er vrijdag 8 juni op het programma. MagnaCult, Seita en ONEGODLESS hebben elk hun eigen sound, varierend van groove metal naar stoner en slugde en death. Invloeden als Pantera en Black Sabbath, Meshuggah en Five Finger Death Punch worden veel genoemd en zijn zeker niet uit de lucht gegrepen.

MAGNACULT

Sinds het uitbrengen van album nummer 1 in 2007 (‘Synoré’) heeft de band een geleidelijk steeds groter wordende fansbase opgebouwd. Het vijftal brouwt een dikke mix van groove en thrashmetal. Inmiddels zijn we bij de derde plaat ‘Infinitum’ en heeft MagnaCult supports verzorgd van Five Finger Death Punch, Trivium en Ill Nino plus vele anderen. En dan moet je toch concluderen dat MagnaCult iets heel erg goed doet!

 

SEITA

Seita confontreert. Hun teksten gaan over de obstakels die we als mensen tegenkomen in ons bestaan. Hoe een kantoormedewerker door weerstand en ongeluk kan veranderen in de volgende grote seriemoordenaar en ons instinct aanstuurt op overleving.

Muzikaal gezien kan de je band plaatsen in de thrash en deathmetalhoek. Met drie platen op zak (waarvan 1 EP) hebben ze onder andere Zwarte Cross, Metal Bash, Asia Metal Festival aangedaan en in de VS gestaan op Barge to Hell Metal Cruise. Tevens is de band supportact geweest bij grote namen als Sepultura, Six Feet Under, Soulfly en Hatebreed.

ONEGODLESS

ONEGODLESS kan je hoe dan ook niet van originaliteit betichten. Met de wetenschap op zak dat alles al eens gedaan is en originaliteit, zeker in de metal, niets meer is dan ijdele hoop, hebben ze zich vastgebeten in het reeds belopen pad der metal. Dat maakt ze echter niet minder dan de rest! Met invloeden uit de stoner, blues, groove, sludge en heavy metal en voorbeelden als Sabbath, Black Label Society en Pantera ben je verzekerd van de dikke riffs. Zwaar én groovy. To go where so many bands have gone before!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event