loading

MALA VITA

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 15.50
Datum
ZA 10 DEC 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op zaterdag 10 december staan de mannen van Mala Vita in De Kroepoekfabriek! Hun muziek heeft invloeden van Balkan, reggae, ska en punk, en is alles behalve dertien in een dozijn. De band is terug van weggeweest en kwam dit jaar met een heel nieuw album, So Far So Good. Live kan je van Mala Vita verwachten dat ze een super strak optreden neerzetten. Dat wordt een treat!

Het Nederlandse Mala Vita is in 2002 in Delft opgericht. De bandleden hebben roots die liggen in Servië, Bosnië en Italië, wat een grote rol speelt in hun muziek. Maar de band focust bij het maken van nummers voornamelijk op het schrijven van steengoede rocksongs die letterlijk grenzen vervagen.

Na lang door Europa te hebben getourd en vele festivals en clubs plat te hebben gespeeld, hebben de bandleden zich urenlang in de studio opgesloten om aan hun nieuwe album So Far So Good te werken. Mala Vita heeft met So Far So Good een album vol krachtige nummers uitgebracht waar niet alleen de warme mix van rock en Zuid-Europese folk te horen is , maar ook invloeden uit Amerika en Mexico duidelijk aanwezig zijn.

Het nieuwe album So Far So Good heeft haar naam te danken aan de gelijke uitspraak in het Engels. So Far So Good is vaak het motto van mensen die van dag tot dag leven en wel kijken wat er op hun pad komt. Te ver naar de toekomst zit er voor velen van hen niet in, maar gelukkig is december niet zo heel ver weg. Zet 10 december in je agenda, als je die gebruikt.

Highres10MalaVitabyDeanZulich
Gebruik maken van de 50% Rabokorting of andere kortingen? Dat kan! Hoe dat werkt vind je hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event