loading

MAXAZINE PRESENTS: MARVIN DEE + PETROL + ABBY LIES

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 7.50
Datum
VR 16 DEC 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 16 december treedt pop-rock band Marvin Dee op in De Kroepoekfabriek! Deze enthousiaste rockers hebben een nieuwe tour ‘If Only Brief’ en maken daar heel Nederland mee onveilig. Nu hebben wij een weer een fantastisch voorprogramma kunnen regelen in de vorm van Petrol en Abby lies! Zoek je catchy rock en muziek waarbij jij de pan uit kan swingen? Dan kom je.

Marvin Dee
Marvin Dee is ooit begonnen als singer-songwriter in Capelle aan den IJssel, maar is inmiddels omgetoverd tot een voltallige band. De band combineert Marvin’s conservatorium achtergrond in muziek-theater met een rauw randje. Het resultaat is een samensmelting van genres en edgy arrangementen waar je geen genoeg van kunt krijgen. De muziek is soms catchy, soms ontroerend, soms funky en altijd spannend. Marvin Dee gaat dit najaar op tour door heel Nederland en wij zijn door het dolle heen dat ze een stop maken in Vlaardingen en De Kroepoekfabriek trakteren op een avond vol lekkere deuntjes.

 

 

 

Op 17 juni verscheen de single Northern Light van de nieuwste EP. Northern Light is een zomerse, funky pop-track waarvan de band een speciale edit voor heeft gefabriceerd voor de radio, die zij in de studio van NPO Radio 2 live gespeeld hebben. Dit lekkere rock nummer heeft de band nog twee live optredens bij deze radiozender opgeleverd. Dit najaar tourt de band door Nederland, en begin 2017 hopen zij een live-album uit te brengen. De pop-rock van Marvin Dee kent invloeden van The Common Linnets, Mumford and Sons en Gavin DeGraw.

Petrol
Petrol brengt pop met een verrassende mix van funk, jazz en rock. Het is een vijfkoppige band die een frisse combinatie maakt van mooie luisterliedjes en meer opzwepende nummers. De krachtige stem van zangeres Emmie overtuigt ieder publiek. De rest van de band, bestaande uit drums, bas, gitaar en toetsen, legt de basis, waarbij ieder bandlid zo nu en dan er even uit kan springen. De band is in 2012 gevormd vanuit een succesvol schooloptreden in akoestische formatie en is sindsdien uitgegroeid tot een voltallige band met catchy nummers.

Abby Lies
Onze vrienden van Abby Lies waren eerder dit jaar al te zien op het Zomerterras en komen ook nu vele oortjes verblijden met hun fijne indie-pop. De nummers van Abby Lies hebben een sterke boodschap waarin iedereen zich kan herkennen. Deze zomer trapte de band af met een debuut op 3FM van de single ‘Heartbeat’. Inspiratie wordt gehaald uit de muziek van The Editors, White Lies, Foals en Florence and the Machine.

11044643_1703855979841768_4432871877702999123_o

Korting pakken? Kijk dan even hier voor meer info.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event