loading

MARY PRADO

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,-
Deur
7,-
Datum
ZO 1 JUN 2014
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Mary Prado. Dat die naam een belletje doet rinkelen, kan heel goed kloppen. In de jaren negentig maakte ze danceplaten met het productieteam van 2Unlimited. Met I Get Up en Deep Inside Of Me haalde ze hoge noteringen in Australië, Scandinavië en Japan. Sindsdien is zij de frontvrouw van de Driftkickers, één van de succesvolste coverbands van de Randstad.

De afgelopen jaren groeide bij Maria del Carmen Prado Balboa, zoals de volbloed Spaanse ingeschreven staat bij de burgerlijke stand van Rotterdam, de behoefte om een heel persoonlijke plaat te maken. Een album met zelfgeschreven Engelstalige liedjes die verhalen over het wel en wee in haar leven. Titels als Beautiful Dark Side, Could Have Been en Can Forgive Not Forget spreken wat dat betreft boekdelen. In de studio van producer Sebastiaan Brouwer (o.a. Isabelle Amé en Kelvin Muis) groeide Embrace, KISS & Let Go. Een collectie mooie eigen liedjes met een stevig, eigentijds geluid. Expressief, eigen en met internationale allure.

Dat Mary Prado op het podium haar mannetje staat, bewijst ze al vele jaren. Dat doet ze nu ook op de plaat met afwisselend mooie ingetogen soul ballads en spetterende rocksongs. Met af en toe een vleugje electropop past het album ook verrassend goed in de lijn van haar danceplaatjes uit de nineties. Op Embrace, KISS & Let Go komen alle lijnen uit het leven van Mary Prado samen.

De eerste single is Mama, ook weer zo’n persoonlijk liedje over hoe de relatie tussen moeder en kind in de loop van de jaren verandert. Het nummer gaat vergezeld van een mooie videoclip waaraan vele moeders en kinderen hebben meegedaan.

Het hele album is alvast te beluisteren op de site van Mary Prado.

Het voorprogramma zal worden verzorgd door de Ladies of Soul & Disco.
Deze dames gaan er voor zorgen dat de dans- en meezingspieren al goed zullen worden opgewarmd.

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

.

DAG VAN DE POPQUIZ
Volgende event