loading

MATARR: RELEASE EP ‘777’

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
VR 9 JUN 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Minimumleeftijd
15+ (advies)
Tickets kopen

Op vrijdag 9 juni staat Matarr bij ons in De KF. Tijdens deze avond zal hij zijn nieuwe EP ‘777’ ter gehoren brengen. Een muzikale reis door verleden, heden en toekomst. Ook neemt hij wat collega rappers mee, namelijk niemand minder dan Steen & EZG, Lo-Bo en Naily! 

MATARR

Matarr Drammeh heeft een Gambiaanse vader en een Russische moeder, maar een groot deel van zijn jeugd moet hij het alleen zien te rooien. Net als veel van zijn vrienden, die de krachten bundelden in Scheme015, een collectief waarin rap, graffiti en anderen vormen van creativiteit centraal staan.

EP ‘777’

De nieuwe release zal uit drie delen bestaan, ieder met zeven nummers. Drie EPs, maar je kunt het ook een album noemen, een trilogie. Ze worden uitgebracht in een periode van drie weken, iedere week komt er een nieuw zevental tracks uit. Het eerste deel begeeft zich met zijn boombapsound muzikaal in het verleden. Deel twee heeft met hints naar trap meer de sound van nu. Het laatste deel wordt toekomstmuziek, waarbij veel instrumenten worden gebruikt. Ondanks de veranderende muziek vertelt de rapper één verhaal: zijn verhaal.

STEEN

Stijn Kosterman, beter bekend als Steen, is een Nederlandse rapper uit Utrecht. Zijn rapteksten staan erom bekend alcohol, agressie, seksualiteit en drugs te verheerlijken en bizarre onderwerpen aan te kaarten. Tevens staat hij bekend als eenmalig winnaar van GDMW, een hoog aangeschreven MC-Battle-toernooi in de Lage Landen.

EZG

Giuliano Parinussa , beter bekend als rapper EZG is een Nederlandstalige rapper met een voorliefde voor voetbal, voetbalcultuur en alle randzaken daaromheen. Zijn stijl, die door de media bestempeld is als ‘Hooligan rap’ is een groot succes op internet en zijn eerste videoclip ‘Rellen In De Hel ‘is al een paar miljoen keer bekeken op YouTube.

LO-BO

Lo-Bo is een rapper, producent en regisseur uit Sas van Gent (Nederland). Hij begon in 2010 met het produceren van muziek en werd ook als rapper actief. Sinds juni 2016 heeft hij zijn eigen platenlabel genaamd ‘VD Block’, in samenwerking met het label ‘ZwareJongenz’.

NAILY

Bij rapper Naily is ZwareJongenZ met de paplepel ingegoten. Zo kent hij alle ins en outs van het label en is hij onder de radar bezig geweest tot de tijd rijp was. In maart kwam zijn eerste single ‘Vertellen We Niet’ uit.

Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Benieuwd hoe dat werkt of wil je weten welke kortingen we nog meer bieden? Kijk dan even hier.

Informatie

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
VR 9 JUN 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
MINIMUMLEEFTIJD: 15+ (advies)
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event