loading

TOKOLOKO: MONDAY SPECIAL + TOFFE HAAN + URBAN DISTORTION + NO DISGUISE

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 19 APR 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Tokoloko is weer terug op vrijdag 19 april. Je kunt weer de hele avond bandjes checken, helemaal voor nop! Dit keer met Monday Special, Toffe Haan, Urban Distortion en No Disguise. Support your local scene!

Monday Special

Dit jonge kwartet polijst Rotterdamse branie met een flinke dosis soul. Aan de basis staan laidback zangpartijen en een superieur gitaar geluid die samen met een strakke ritme sectie koers weet te houden tussen blues en energieke rock. Monday Special zet containervracht aan invloeden moeiteloos om in een solide eigen geluid.

Toffe Haan

Van kleinkunstige pop tot bombastische rock, van Toffe Haan kun je alles verwachten. Listige samenzang, snuggere teksten en uitmuntend gitaarspel strijden heldhaftig om suprematie.

Invloeden gaan van André Manuel, De Dijk tot BLØF, langs Tenacious D en een vleugje Metallica. Toffe Haan staat garant voor een avondje muur-van-geluid waar het enthousiasme en de jeugdigheid van afspatten!

Urban Distortion

Urban Distortion is een alternatieve rockband uit het hart van Schiedam. Urban Distortion heeft een eigen style en geluid die te vergelijken is met de Seattle sound. Het energieke optreden van de band, de strakke ritme sectie, de “wall off sound” en de “kras over je ziel” vocalen, maakt Urban Distortion een echte live-band. Ze hebben dan ook al op menig festival gespeeld, voor de echte rock liefhebber een “must see”. De band komt binnenkort met een nieuwe EP en een hele nieuwe videoclip!

No Disguise

No disguise is Rotterdamse female fronted hardcore punk. Het is ruig, het is hard met een lekkere groove. De ‘frontal female touch’ maakt het helemaal af.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event