loading
Uit-
verkocht

MR. POLSKA (UITVERKOCHT)

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
ZA 6 OKT 2012
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

De opmars van Mr.Polska en de jongens van Nouveau Riche (Leo, Jebroer, Digitzz en Steph) is niet te stoppen. Begeleid door het oorverdovende geluid van producer Boaz van de Beatz braken ze al menig podium van festivals en clubs af. De Nederlandse poppodia werden begin dit jaar al geconfronteerd met dit fenomeen en niet zonder resultaat: de eerste tour was zo goed als uitverkocht.

Mr.Polska: “Onze eerste clubtour was een enorm succes en dat smaakte natuurlijk naar meer. Dat ook een tweede clubtour in hetzelfde jaar zo snel van de grond is gekomen is top en we gaan het feestje van de vorige tour natuurlijk overtreffen. Zeker dat we nieuwe tracks gaan doen en misschien ook wel een verrassende gastartiest meenemen, wie weet. Het wordt sowieso weer een wildernis waar je bij moet zijn!”

Bezoekers van het optreden van Mr. Polska en Nouveau Riche kunnen, op vertoon van hun ticket, gratis blijven hangen voor het aansluitende dubstepfeest LEKKER LAAG, deze eerste editie van het nieuwe seizoen met SINISTER SOULS, NoiZe, J-DANE en KRAKKEMIKKIG.

SPINVIS: CLUBTOER | KF 10 JAAR
Volgende event