loading

MUZIEKFABRIEK FESTIVAL

Informatie Collapse

Voorverkoop
3,00
Deur
5,00
Datum
VR 12 JUN 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

Vrijdag 12 juni komt voor de derde keer de crème de la crème van de regionale rock voorbij tijdens het Muziekfabriek Festival, onder de immer wapperende ‘support your local scene’ vlag. Met Trossen Los, Moonshine, Breed, Soulmassage en I Volved. 

Trossen Los
Trossen Los! is een frisse nieuwe band van een stel ouwe rotten die garant staan voor een avond vol energie met de leukste/mooiste/mafste liedjes die ons vaderlandje ooit heeft voortgebracht. De band heeft een repertoire opgebouwd van de grootste Hollandse hits en deze een flinke, verbazingwekkend ook nog eens legale, adrenaline-injectie gegeven. Niets is gespaard gebleven; van René Froger tot Klein Orkest via De Dijk, langs Circus Custers naar Henk Westbroek. Om maar een greep te doen. Waarschijnlijk moet je tijdens dit optreden ook een greep naar de bar doen om even de keel te smeren, want of je nu wil of niet; meezingen ga je toch wel.

Moonshine 
Vier ervaren muzikanten met een intens gedeelde liefde voor de blues. De mannen laat zich beslist niet vastpinnen op een bepaalde stroming van dit genre, ze geven de voorkeur aan diversiteit. Niet alleen de liefhebbers van pure blues komen aan hun trekken, ook de echte rockers kunnen dit waarderen. Niet zo gek, als je bekijkt dat de blues een (in)directe voorouder is van vele genres. Maar waar het vooral om draait: Moonshine’s mix van blues, rock en swing is illegaal lekker!

Breed
Breed is een enthousiaste pop/rock coverband met een ‘breed’ repertoire.De basis bestaat uit covers van nummers uit de jaren 80 en 90 maar er kan zomaar een uitschieter naar de jaren 60 of de zeroes bij zitten! De band bestaat uit Dee op zang, Dennis en Ralf op gitaar, Annelies op de bas en Jeroen achter de drums. Het is een echte gezelligheidsformatie: al sinds 2004 maken deze vijf vrienden met veel plezier muziek en zowel in de oefenruimte als op het podium spat de lol en gezelligheid er vanaf.Wat een aanstekelijke werking heeft op het publiek. Geen voet blijft tijdens een optreden plat op vloer en geen mondhoek blijft omlaag; hoe chagrijnig je ook bent, van deze band wordt je gegarandeerd vrolijk!

Breed Muziekfabriek - 24

Soulmassage
Soulmassage masseert ziel en voeten met dansbare covers van bekende songs. Nummers met een retro randje als ‘Hit the Road Jack’ – Ray Charles en ‘Valerie’ – Amy Winehouse, maar ook muziek van nu als Coldplay en Snowpatrol wordt gespeeld. Pop, soul, blues, rock; bijna geen enkel genre wordt geschuwd.

SELFIE SOULMASSAGE ZW

 

 Verrassingsband: I Volved!

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event