loading

NEW COOL COLLECTIVE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 19.50
Deur
€ 22.50
Datum
ZA 20 APR 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Het jazzcollectief New Cool Collective keert op zaterdag 20 april terug naar De KF. De exclusieve clubtour heeft, na het 25-jarig jubileum van de band, Vlaardingen op de agenda staan. Hoge kwaliteit muziek van een set topmuzikanten.

New Cool Collective

Na 25 jaar is NCC een vaste waarde in het Nederlandse muzieklandschap. In 1993 begonnen bandleden Benjamin Herman en Graham B met muziek maken op hun eigen manier. En met succes! Het duo groeide uit tot de achtkoppige band die we nu kennen, met een lange, succesvolle carrière tot gevolg. Een Edison Jazz Award in 2000, optredens op bevrijdingsfestivals, (internationale) festivals als Roskilde, Lowlands en Sziget, ga zo maar door! Ook opvallend is de lange lijst samenwerkingen van New Cool Collective, met o.a. Tony Allen, Jules Deelder, Guus Meeuwis, Matt Bianco en Typhoon.

In 2019 komt New Cool Collective met nieuwe muziek. De eerste singles sinds het 25-jarig jubileum en het winnen van de Edison Award 2018. NCC lijkt een (nog) dansbaardere richting in te gaan met hun nieuwe geluid. Verwacht op zaterdag 20 april dus een groot feest met steengoede muziek!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event