loading

NEW COOL COLLECTIVE

Informatie Collapse

Voorverkoop
15,00
Deur
17,00
Datum
VR 22 NOV 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

New Cool Collective komt naar De Kroepoekfabriek! Op vrijdag 22 november a.s. betreden de Nederlandse masters van de jazz het podium.  

New Cool Collective bestaat 20 jaar. Deze mijlpaal laat de band gelukkig niet ongehoord voorbij gaan. De jublileumtour, die volgt op het gloednieuwe album Chin Chin, komt ook naar Vlaardingen.

Een groep reizende muzikanten en ook eens goede vrienden; dat is New Cool Collective. Hun muziek kan omschreven worden als een frisse en spannende mix van uiterst dansbare soul en jazz, gekruid met Latijnse smaken; een ‘blend’ van crime jazz, burlesque en Ian Siegal’s Swagger. Benjamin Herman, New Cool Collective’s bandleider en saxofonist, werd een bekende muzikant in het Europese jazz-circuit.

Met Chin Chin viert New Cool Collective het 20-jarige bestaan op spetterende wijze en laten de heren zich wederom van een nieuwe kant zien. Het eerste deel van het album bevat dansbare en groovende stukken met spetterende solo’s waar het collectief bekend om staat. Op de tweede helft van het album is de door New Cool Collective opgenomen filmmuziek voor Ari Deelder’s speelfilm ‘Toegetakeld door de liefde’ te horen. De band werkte eind 2012 aan dit bijzondere project.

Betekent het 20-jarige jublileum dat het einde nadert voor band? Absoluut niet! De heren weten nu precies wie ze zijn en wat ze willen en ze kunnen niet wachten om te gaan touren. De heren blijven doorgaan met reizen, en met pitstops als hun nieuwe album, zijn hun reizen zeker de moeite waard.

Hoe dan ook, als je van New Cool Collective houdt, mag je vrijdag 22 november niet missen!

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event