loading

NIEUWE VANGST: 77 BOMBAY STREET (CH)

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 10.50
Datum
ZA 5 MRT 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

We kunnen de visnetten binnenhalen want zaterdag 5 maart is het weer tijd voor Nieuwe Vangst! Dit keer hebben we 77 Bombay Street uit het water weten te vissen. Thuis in Zwitserland kunnen deze heren niet meer normaal over straat, maar wij kennen ze nog niet. Gelukkig maar voor ons dat 77 Bombay Street nu het ruime sop kiest, want wij hebben wel zin in een Zwitserse dosis poppy folkrock.

77 Bombay Street bestaat uit maar liefst vier broers. Esra, Matt, Simri en Joe klinken samen als de vroege Beatles gecombineerd met een relaxte versie van de Beach Boys, na een flinke bergwandeling in de Zwisterse Alpen. Inmiddels kan deze band of brothers bouwen op een flinke berg live-ervaring. Wat humor en folky luchtigheid maken het plaatje compleet. Als het aan ons ligt, is 77 Bombay Street niet lang een onbekende in de vijver.

Support: Jiri

De Rotterdamse singer-songwriter Jiri Schefferlie speelde tijdens zijn studie al bij verschillende bands zoals: Teddy Jr, Michael Prins en de Roman Electric Band. Bij laatstgenoemde werd hij, na af en toe te hebben ingevallen, de vaste drummer van de band. Met deze band deed hij veel podiumervaring op.
De Roman Electric Band, die rock, folk, blues en pop speelde, trad elke week op in Nantes en ’s zomers in de badplaatsen aan de Atlantische kust. De band toerde door heel Frankrijk, België en Ierland.

Na de laatste toer in Nederland in november 2013 besloot Jiri een carriereswitch te maken. Hij kwam weer terug naar Rotterdam, stopte met drummen en ging solo. Jiri werkt sindsdien aan nieuwe songs en treedt op als singer-songwriter. De muziek die Jiri nu speelt zou je het beste kunnen omschrijven als rock, blues, soul en folk.

Jiri - Support 77 Bombay Street

Nieuwe Vangst

Nieuwe Vangst is een KF-concept dat je voor een klein prijsje kennis laat maken met de nieuwe grote bands van morgen. Een kweekvijver van Nederlandse (en af en toe ook internationale) bands die zich al hebben hebben bewezen, maar nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Not yet… Wij zeggen je: dat gaat niet lang meer duren. Nu live van dichtbij te bewonderen in De Kroepoekfabriek, binnen niet al te lange tijd moet je in de rij voor een kaartje voor de grote zalen en festivals. Dus, grijp je kans en kom vissen bij Nieuwe Vangst.

Gebruik maken van de Rabo-korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event