loading

NIEUWE VANGST: BOTTLES OF LOVE + AWASH

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 10 MEI 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 10 mei staat Nieuwe Vangst weer voor jullie klaar in De KF. Bottles Of Love en Awash komen naar ons toe met een mix van poprock en een snufje indie.

Bottles Of Love

Met een bonte mix van poprock, punk, big band en eighties maakt Bottles Of Love hun debuut in De KF. Wat vijf jaar geleden tot stand kwam in een kamertje van nog geen negen vierkante meter, zag in mei 2016 eindelijk het licht op het podium. Vrolijkheid en aanstekelijkheid waren de leidraad, een lach en traan het gevolg.

In de studio hebben onder andere Andre Kemp (Kane, Waylon, Kraak en Smaak), Robin van Loenen (Destine) en Bas van Wageningen (Di-rect) het instrumentarium voor hun rekening genomen.

Awash

Awash maakt melodische gitaarpop met een snufje indie en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave. Bij het beluisteren van Awash valt even alles om je heen weg. Het enige wat er nog over blijft is de geweldige stem van Geert van der Burg die je een avond meeneemt in het repertoire van Awash.

Awash heeft al meer dan 250 optredens gegeven, waaronder als voorprogramma van James Walsh van Starsailor. Ook heeft Awash radio-optredens bij 3FM en Radio 2, diverse festivals en een tour door Engeland op hun naam staan. Hun gedrevenheid en muziek brengt Awash op steeds mooiere plekken.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event