loading

Nieuwe Vangst – RAP!

Informatie Collapse

Voorverkoop
3,00
Deur
5,00
Datum
VR 24 JUN 2011
Open
20:00
Start
20:30
Tickets kopen

De Kroepoekfabriek is op zoek naar Nieuwe Vangst, en wel voor het knallende openingsfeest, in het derde weekend van september. Wie is de rapper/hiphopact die wij zoeken?

Alle inzendingen zijn beoordeeld door een vakjury. Deze professionals selecteren vervolgens vier acts voor de Rap Contest op vrijdag 24 juni, waar elke deelnemer in een set/optreden van twintig minuten kan laten zien wat hij/zij in huis heeft. De vier uiteindelijke winnaars van de voorselectie zijn:

Kaascouse
Plaats-Delict
Uniko
Tricky Gullivan

De beste act van deze vier wint een plek op het podium op 17 september 2011, tijdens de opening van De Kroepoekfabriek! En dat betekent niets minder dat twintig minuten in het voorprogramma van een nationaal bekende hiphop act!

Kaascouse brengt frisse hiphop met een vleugje theater, ofwel ‘cabarap’. Balance is hiphop uit Spijkenisse met een eigen sound en een show die vooral gebaseerd is op entertainment en variatie. Rapper Uniko biedt hiphop, r&b en zouk. Hij heeft flink wat nummers gemaakt en ook al meerdere clips opgenomen. Plaats-Delict brengt Urban Hip Rock en doet mee als band. Het is een mix van rauwe rock, metal, Nederhop, drum & bass. Ook het avondje rap ziet er dus op voorhand veelbelovend uit.

LET AUB OP: Dit is een try-out show! Geef je tips over de gloednieuwe KF via: [email protected]

SPINVIS: CLUBTOER | KF 10 JAAR
Volgende event