loading

Nieuwe Vangst – ROCK!

Informatie Collapse

Voorverkoop
3,00
Deur
5,00
Datum
DO 23 JUN 2011
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
00:00
Tickets kopen

Alle inzendingen zijn beoordeeld door een vakjury. Deze professionals selecteren vervolgens vier bands voor de Rock Contest op donderdag 23 juni, waar alle muzikanten in dertig minuten kunnen laten zien wat hij/zij in huis hebben. De vakjury heeft de volgende vier bands uitgekozen om op de planken te verschijnen:

Sexual Reproductive Systems
Revision
Herrera
Aesthetic Malice

De beste band wint een plek op het podium op 16 september 2011, tijdens de opening van De Kroepoekfabriek! En dat betekent niets minder dat dertig minuten speeltijd in het voorprogramma van een nationaal bekende pop/rockband!

Groot Vlaardingen schrijft: “Aesthatic Malice is een strakke brute metalcoreband waar iedereen los op gaat. The Muff is een act die zorgt voor vernieuwende songs, waarin veel verschillende stijlen samenkomen.
Revision maakt melancholische muziek. Het lijkt wel of je naar een orkestbak luistert en dat terwijl ze maar met zijn drieën zijn. De vierde band is Sexual Reproductive Systems, volledig van Vlaardingse bodem. Zij maken dikke dubstep/electro/hiphop/rockmuziek.
Bart van Dorp is de gitarist van Sexual Reproductive Systems: “Ik verwacht een mooie avond. Wij vinden het als band een eer om daar te spelen. Alle vier de bands hebben een redelijk hoog niveau. Ik kan alleen maar hopen dat we het goed doen en wie weet winnen we en treden we in september op voor een enorm groot publiek. We spelen een half uur lang en we gaan proberen het enorm spannend en verrassend te houden!”

LET AUB OP: Dit is een try-out show! Geef je tips over de gloednieuwe KF via: [email protected]

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event