loading

NIEUWE VANGST: SIMON KEATS + BAER TRAA

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 28 DEC 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Nieuwe Vangst betekent een avond waarop je de nieuwste en beste artiesten ontdekt die barsten van de potentie. Het is helemaal gratis en een walhalla voor de zoekers van nieuwe en vooral goede muziek. Dit keer, vrijdag 28 december, zijn Simon Keats (van The Kik) en Baer Traa aan zet!

Simon Keats

Paul Zoontjens kan je kennen als toetsenist van Nederlandse beatgroep The Kik of gewoon van zijn eigen werk onder de naam Simon Keats. Deze singer-songwriter maakt sfeervolle americana met een pure sound. En ja, hij komt dus gewoon uit Nederland. Inmiddels zijn er al twee albums en een EP van hem uit.
Simon is trouwens ook niet vies van opvallende acties. Zo trad hij op in Los Angeles op een dancefestival. Niet echt een plek waar je americana verwacht. Oh, en Simon heeft zijn eigen talkshow met gasten als Frans Duijts,
Benjamin Herman, Lucky Fonz en Danny Vera. Op z’n minst opvallend te noemen, toch?

Baer Traa

Baer Traa maakt ook americana, maar dan in een mix met soulmuziek. Een combinatie die een heerlijke laidback sound oplevert. En dat samen met Baer Traa’s eigen rauwe stemgeluid. Zijn eerste single ‘Stone Cold Woman’ is meteen opgepakt door NPO Radio 2, in de show van Gerard Ekdom.
Het eerste werk van Baer Traa, in de vorm van het album ‘Out of Thin Air’, moet nog uitkomen. Naar verluid gaan er invloeden van Marvin Gaye, Bill Withers, James Taylor en Jackson Browne te horen zijn op het album. Wij zijn benieuwd!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event