loading

NØFX + TEMPLETON PEK + THE BROKEN ANCHORS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 7.50
Datum
VR 26 AUG 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Vrijdag 26 augustus wordt het nieuwe Kroepoek-seizoen afgetrapt met harde, maar vooral lekker punkrock dankzij  NØFX, Templeton Pek (UK) en The Broken Anchors. Verwacht stormvlagen in een melodieus glaasje. Met volle fusten bier en een vloer die glad genoeg is om te moshen. Klinkt o.a. als: Rise Against met een geblondeerde kuif en flesje Jameson.

NØFX is een, bijna net zo, legendarische Vlaamse allstar punkrockband als hun lijdend voorwerp NOFX. Met (ex-)leden van o.a. Five Days Off en Gino’s Eyeball mag je kwaliteit, humor en retelekkere energie verwachten. Genoeg muziek voor een etmaal, gepropt in een avonddeel. Dat is als losgaan bij een goede Chinees. Veel, lekker en het verveelt nooit. Bovendien een perfecte combi met bier.

Templeton-Pek-Photoshoot-5377-20141102-Kris-Askey (5)

Templeton Pek
Na vijf jaar is Templeton Pek (UK) terug en harder dan ooit! Ze hebben in 2015 het album New Horizons uitgebracht, hierna ging de band weer als een speer vooruit. Met hun dikke shows van melodische rock waar stormvlagen van punk doorheen barsten zetten ze zowel clubs als grote festivals volledig op zijn kop. De balans die deze energieke mannen hebben gevonden tussen punk rock en britrock is ijzersterk, waardoor die energieke punk lekker wordt afgewisseld met melodieuze rifjes. Deze driekoppige band heeft al met succes in het voorprogramma van The Offspring en Bad Religion (en veeeel meer) gestaan en gaan nu ook De Kroepoekfabriek plat spelen!

the broken anchors - 2016 - better off

 

Support: The Broken Anchors
Wat kan je verwachten van The Broken Anchors? Nou, simpele catchy punkrock met een rauw randje. Ze hebben begin 2016 de eerste EP uitgebracht genaamd Better Off. Deze ultieme live band is van plan om ver te komen!

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event