loading

Nothington (USA)

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,50
Deur
9,50
Datum
WO 1 MEI 2013
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Nothington is energieke punk, geïnspireerd door punkrock-voorgangers als Leatherface en Hot Water Music, met soms invloeden van blues en country. Songs om lekker mee te blèren!

De band, afkomstig uit San Fransisco, USA, is ontstaan in dezelfde energieke punk scene als Hot Water Music en Mike Ness. Na een internationale tour met hun vorige band Tsunami Bomb vonden de heren dat het tijd was om terug te gaan naar hun ‘roots’. En zo ontstond Nothington.

De heren van Nothington staan dit voorjaar ook op het Belgische punkrockfestival Groezrock, om een week later De Kroepoekfabriek volledig op zijn kop te zetten!

Apologies, I Have None is een vierkoppige band uit Londen, opgericht in 2006. De punkrock die de band maakt is, na veel experimenteren, volwassen geworden. Inmiddels hebben de heren twee EP’s in eigen beheer uitgebracht en touren ze zoveel als ze kunnen. 1 mei is De Kroepoekfabriek aan de beurt. Luister, kijk en huiver!

Harsh Realms rockt! Deze nieuwe punkrockband uit Roosendaal  laat zich inspireren door bands als The Gaslight Anthem, Hot Water Music en The Riot Before.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event