loading

OASE PRESENTS: FATA MORGANA

TECHNO & TROPISCHE VIBES

Informatie Collapse

Earlybird
10,00
Voorverkoop
12,50
Deur
15,00
Datum
ZA 11 MRT 2023
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht Einde
05:00
Minimumleeftijd
18
Genre
Dance/ EDM
House & techno
Tickets kopen

De Oase komt zaterdag 11 maart naar De Kroepoekfabriek! Nadat het team 2 jaar Het Stadsstrand onveilig gemaakt heeft met hun House- & Technofeesten gaat De Oase deze editie voor het eerst de nacht in, tijdens OASE PRESENTS: FATA MORGANA! Dat betekent ’tropische vibes’ zoals je die van De Oase gewend bent, maar dan in de nacht van zaterdag 11 maart in De Kroepoekfabriek!

Fata Morgana
“Een Fata Morgana is een optisch verschijnsel in de atmosfeer. Bekend is dat soms een sprookjesachtig en niet bestaand tafereel ontstaat.” - En zo ook deze avond! Voor deze editie heeft het collectief hun beste selectie aan house- en technodj’s meegenomen. De Line-up volgt later!

De Oase
De betekenis van De Oase is: ‘Een vruchtbare plek, in een dorre omgeving’. De Oase is een collectief dat gevormd is door een groep vrienden die behoefte hadden aan een ‘vruchtbare’ plek om samen te komen, te dansen, te loungen en te lachen. Zo is tijdens het 2e jaar van de coronacrisis Het Oase-terrein gevormd op Het Stadsstrand, waar deze groep daarna 2 jaar feesten georganiseerd heeft. Onder de slogan ‘Feest in een dixie’ – omdat de ingang van het terrein een kapotte dixie is – heeft de groep onder andere samengewerkt met The Couch, Reial en Je Funky Fissa,  en een eigen podium gehost tijdens 2 edities van Dansplicht festival en 3 edities van Stranded festival. Toch is het jonge collectief op zijn best als ze zelf het roer in handen houden, zoals tijdens deze nieuwe editie van Fata Morgana.

 

Informatie

Earlybird
10,00
Voorverkoop
12,50
Deur
15,00
Datum
ZA 11 MRT 2023
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht einde
05:00
MINIMUMLEEFTIJD: 18
Genre
Dance/ EDM
House & techno
Tickets kopen

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event