loading

ONBEPERKT… dansen in De KF

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
ZA 10 NOV 2012
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

ONBEPERKT heeft een restyle gekregen. Versie 2.0 is hipper, toffer en meer ’to party’. Elke editie krijgt een ander thema en verfrissende gast DJ(‘s).
DJ Okkie blijft, dus ben je verzekerd van goeie beats! Dit vernieuwde recept maakt van dit leuke feestje nu een evenement op zich, waar je één keer in de twee maanden los kunt gaan.

De sound van ONBEPERKT blijft dansbaar. Van pop, soul, raggae en R&B, urban tot hiphop, gitaar, rock (’n roll) en van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s tot funk, dance en drum & bass. Oude gouden meezingers, maar natuurlijk ook groovende underground tunes komen voorbij.

Deze november editie heeft als thema: ‘BEESTENBOEL’. We mogen dan geen jungle hebben in Nederland, maar we brengen de wildernis gewoon voor een avondje naar De KF! En bereid je maar voor… misschien kom je ook nog wat wilde beesten tegen.

1995!?
Speciaal voor deze editie hebben we een unieke actie! Iedereen die in 1995 geboren is, mag gratis naar binnen! Vul op de achterkant van de ONBEPERKT flyer je gegevens in en lever die in bij de ingang. Vergeet vooral je ID niet! Wil je al snel verzekerd zijn van je gratis ticket??? Mail dan je volledige naam, emailadres, woonplaats en geboortedatum naar [email protected] en je komt op de gastenlijst. Let op: er zijn 100 x tickets voor mensen uit 1995 beschikbaar!

Dit feestje mag je kortom niet missen. ONBEPERKT vindt altijd plaats in De Kroepoekfabriek in Vlaardingen, op de Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a.

Kom verkleed in je meeste creatieve/wilde/unieke outfit en WIN! Wat? Dat merk je vanzelf wel…

*VOOR DIT EVENEMENT MOET JE MINIMAAL 16 JAAR ZIJN.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event