loading

ONBEPERKT OUD & NIEUW

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
15,00
Datum
DI 31 DEC 2013
Open
00:00
Start
00:00
Verwacht Einde
05:00
Tickets kopen

In navolging van vorig jaar, organiseren we op dinsdag 31 december het allerallerleukste oud en nieuwe dansfeestje. Samen met DJ WAX E, DJ MAX (Super Duper, Zomerterras) en DJ Elroy (KF) sluiten we 2013 in stijl af. Thema/dresscode= BOLLEN, BALLEN en BUBBELS.

Alternatieve hits komen in een glinsterende achtbaan voorbij; van oude gouden meezingers tot groovende underground tunes. Pop, soul, reggae en R&B, urban hiphop, gitaar, rock (‘n roll), funk, dance en drum & bass. Stap in, jij vraagt, wij draaien. Enne.. verzoekjes zijn van harte welkom. Mooi meegenomen: een kaartje kost in de voorverkoop slechts een tientje (vijf euro voor wie een Rabobank-p-as heeft). Dit feestje mag je kortom niet missen.
*VOOR DIT EVENEMENT MOET JE MINIMAAL 16 JAAR ZIJN.

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar Onbeperkt, er kan om gevraagd worden.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event