loading

ONBEPERKT OUD & NIEUW

Informatie Collapse

Voorverkoop
25,00
Deur
30,00
Datum
ZA 31 DEC 2011
Open
21.00
Start
21.00
Tickets kopen

DE KF VIERT OUD & NIEUW!

2011 was een geweldig jaar voor De Kroepoekfabriek. Maar, we beginnen pas en 2012 heeft nog veel en veel en veel meer moois in petto! Om dat te vieren en gewoon omdat we zin hebben in feest, nodigen we iedereen uit om 2011 in stijl af te sluiten en 2012 geweldig af te trappen!

Line up:
BASKERVILLE + Henzel & Disco Nova
Afgelopen zomer stond Baskerville als band op het Zomerterras en vele andere festivals. Op 31 december maken de mannen ‘acte de presence’ als dj-act, met Henzel & Disco Nova.
Bereid je voor op een adembenemende live act, vol electro; lekker ruig en vuig…

DJ OKKIE
Denk je Okkie, denk je Buurtsuper, WATT en Rotown, van funk tot drum & bass  tot  dance classics. Tijdens deze XXL-versie van Okkie’s eigen KF-avond ONBEPERKT, gaan definitief alle remmen los. Op naar 2012!

DJ MAX
Liefhebbende bezoekers van het Vlaardingse Zomerterras kennen deze DJ wellicht als wederhelft van het illustere DJ-duo JASPER & MAX, verantwoordelijk voor de Superduper Disco Show. Op het randje van 2011/2012 is MAX solo, maar niet minder dansbaar.

Tickets voor dit exclusieve Oud & Nieuw-feest zijn nu te koop via de link op deze website. Aarzel niet, treuzel niet, want OP=OP!

LET OP! Voor iedereen die aanwezig is tijdens ONBEPERKT OUD & NIEUW geldt:
TOEGANG TOT 02.00 UUR.

Iedereen die een kaartje heeft (VVK en deurverkoop) kan tot 02.00 uur naar binnen. NA 02.00 uur kan men alleen nog NAAR BUITEN. Ook al heb je dus een kaartje, gebiedt de wetgeving ons streng te zijn en na dit tijdstip niemand meer binnen te laten. Houd hier rekening mee en zegt het voort, zodat niemand voor een ‘dichte’ deur staat. Tot zaterdag!!

DJ WORKSHOP KIDS (7 -12 jaar)
Volgende event