loading

EVEN BINNENKIJKEN…

Informatie Collapse

Voorverkoop
-1,00
Deur
-1,00
Datum
ZA 30 MEI 2015
Open
10.00
Start
10.00
Verwacht Einde
16.00

Op zaterdag 30 mei houdt De Kroepoekfabriek open huis tijdens de Regionale Open Bedrijvendag van Waterweg Werkt. Dé kans om te zien wat er zich achter de schermen van een poppodium afspeelt. Met o.a. DJ workshops van Okkie, een uitzonderlijke ervaring in KF’s Muziekstudio en meer. De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kom gerust even langs!

121231-kf-onbeperktoudnieuw_thijs_002_1549
Tijdens de Open Dag worden alle bezoekers met open armen ontvangen door de vrijwillige Kroe, waarna zij een uniek kijkje voor én achter de schermen van het poppodium kunnen nemen. Ook op de plekken die normaal niet direct toegankelijk zijn voor publiek, zoals de artiestenruimtes, workshop-  en dansstudio, het kantoor en KF’s eigen Muziekstudio. Hierbij staat vragen vrij! Ondertussen wordt er door de Techniek Kroe een lichtshow gedraaid, kun je op de foto als echte rockband en uiteraard is de bar geopend (bij mooi weer ook het terras).

DJ Workshop
Nog nooit een workshop in De Kroepoekfabriek gevolgd? Tussen 13.00 uur en 15.00 uur kun je een voorproefje krijgen van de DJ Workshop. De workshop wordt gegeven door DJ Okkie, de vaste docent van onze DJ Academy en tevens zeer ervaren DJ. Hij heeft inmiddels ruim twintig  jaar dikke draai-ervaring, inclusief optredens op Lowlands, in WATT, Eurosonic/Noorderslag, Rotown en natuurlijk in onze eigen KF. Dat draaien heeft hij dus wel in de vingers.

KF’s Muziekstudio
Heb jij altijd al willen weten hoe muziek nu eigenlijk wordt opgenomen? 30 mei kom je niet alleen daar achter, maar kun je het ook zelf ervaren in KF’s Muziekstudio. Met keuze uit  bekende liedjes, kun je onder professionele begeleiding met je vrienden/familie een nummer in komen zingen. Of je nu kunt zingen of niet.

0

Waterweg Werkt
De Kroepoekfabriek is op deze zaterdag niet het enige bedrijf dat zijn deuren opent. Circa dertig bedrijven in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam openen hun deuren voor het grote publiek. Ga op ontdekkingstocht door deze drie havensteden! Kijk voor meer informatie en de deelnemende bedrijven op: www.waterwegwerkt.nl

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event