loading

KICK-OFF OPEN MONUMENTENDAG

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 8 SEP 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Open Monumentendag een saai evenement gericht op gepensioneerden en baksteenliefhebbers? Niet langer! Met de kick-off op vrijdagavond swingen we het monumentenweekend in.

OPEN MONUMENTENDAG

Dit jaar wordt op vrijdagavond al het startsein voor de Open Monumentendag gegeven met muziek, drankjes en gezelligheid. En waar kan dat beter dan in de historische KW-haven, die boordevol staat met Vlaardingse monumenten. Bovendien past deze rauwe plek perfect bij een deel van het thema dit jaar: Buitenlui. Denk aan ruwe zeebonken zonder vaste verblijfplaats, stoere vissers en geslepen handelaren en hun ongetwijfeld obscure activiteiten ter vermaak.

PROGRAMMA

We starten de avond om 21:00 met de Q Big Band en tot 23:00 uur zal het 17 -koppig gezelschap de KW-haven laten swingen op de jazzy klanken van weleer. Waan je even terug in de thirties en fourties van de vorige eeuw. Op professioneel niveau wordt het èchte big bandgevoel overgebracht in een stevige bezetting met saxen, trompetten, trombones, drum, bas, piano en een zangeres mèt naam.

Van 23:00-01:00 geniet je van de DJ Performance ‘Time travellers‘, georganiseerd door Into Nature. De persoon hierachter leeft liever buiten dan binnen, vindt een vaste verblijfplaats met teveel routine verstikkend en reist voor zijn klussen en netwerkcontacten de wereld rond. Ondanks zijn leven als nomade, heeft hij een Rijks-monumentale Villa in Vlaardingen als vaste thuishaven. Een beter voorbeeldfiguur in het kader van Buitenlui is er anno 2017 niet meer te vinden. In twee uur tijd gaan we van de 70’s disco naar de moderne tijd. Kortom een monumentaal en muzikaal avondje. Perfect om het weekend mee te beginnen!

ZATERDAG

Zaterdag kun je in Vlaardingen allerlei panden bezoeken waar je misschien altijd al eens hebt willen kijken. Kijk op de website van Open Monumentendag voor meer informatie.
http://www.openmonumentendag.nl/

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 8 SEP 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event