loading

OUD & NIEUW MET TNT RADIO + JORIS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
DI 31 DEC 2019
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
05:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
EDM
Hiphop/ Rap
House
Indierock/ alternatief
Nederlands
Pop
Punk
Rock
Ska
Top 40
80's
90's
00's
Electro
Reggae/ Dub
Techno
Tickets kopen

Oud en Nieuw staat weer voor de deur en je moet weer eens beslissen wat je in godsnaam gaat doen. Weer een moeilijk pretentieus feestje in een grote stad waar je veels te veel voor betaalt en voor moet reizen? Of toch weer een huisfeestje dat veels te vroeg doodbloedt? Kies de middenweg, kom naar De KF!

OUD EN NIEUW

Want hier doen we niet moeilijk. Niet over de sfeer of over je kleding, maar ook niet over de entreeprijs. Voor een tientje ben jij al spekkoper. Kom je met een groep, dan is het 4e kaartje gratis.

En uiteindelijk gaat het natuurlijk om de muziek. Wat je kan verwachten? Eigenlijk van alles: pop, rock, hiphop, dance, drum and bass en house uit de 80’s, 90’s, 00’s en natuurlijk de 10’s! Wellicht droppen de dj’s hier en daar zelfs even een lekkere meezingert in je moerstaal.

DJ’s van dienst zijn de eindbazen van TnT Radio en dj Joris. Titus en Toon, oftewel TNT Radio, verzorgden de muziek op Rock ’n Ramps, hebben inmiddels een eigen avond in Rotown Rotterdam en één van de twee host met vrienden een popquiz in Rotterdam. De heren lijken zo uit Stranger Things weggelopen te zijn, wat niet verbazingwekkend is: hun voorliefde voor de 80’s zit dan ook heel erg diep. TNT Radio heeft een platencollectie en -kennis van heb-ik-jou-daar en dit duo zet altijd de juiste tunes op de juiste momenten in. Joris is thuis in allerlei genres en draait al heel lang. Tevens kan je hem kennen van vorig jaar. De voorliefde van Joris ligt met name in de techno en house, maar ook hiphop, rock en pop zitten in de koffer.

Benieuwd wat je zoal kan verwachten qua muziek? Partymacher Joris heeft alvast een voorproefje gemaakt in de vorm van deze Spotify playlist:

 

Informatie

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
DI 31 DEC 2019
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht einde
05:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
EDM
Hiphop/ Rap
House
Indierock/ alternatief
Nederlands
Pop
Punk
Rock
Ska
Top 40
80's
90's
00's
Electro
Reggae/ Dub
Techno
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event