loading

PENE CORRIDA [GECANCELD]

POPMUZIEK ONDER INVLOED

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.00
Deur
€ 14.00
Datum
VR 3 DEC 2021
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Pop
Tickets kopen

Helaas kan dit concert door de nieuwe maatregelen niet plaatsvinden. Kaartkopers hebben bericht ontvangen.

De Dordrechtse metalheads van Pene Corrida vieren dit jaar hun tienjarig bestaan, een jubileum dus. Om dit te vieren, releasen zij in september een nieuwe EP en trekken het land door met hun grootste tour ooit. Op 3 december 2021 staan zij bij ons in De Kroepoekfabriek. 

PENE CORRIDA

Pene Corrida werd in 2011 opgericht in de Nederlandse stad Dordrecht. De metalband verbouwt de grootste pophits tot keiharde metal tracks. Met twee full length albums, vier EP’s en meerdere singles, timmeren zij al tien jaar aardig aan de weg naar succes en zijn ze de drie miljoen streams gepasseerd.

Hun covers variëren tussen verschillende pophits zoals ‘24K Magic’ van Bruno Mars, ‘Just Dance’ van Lady Gaga en zelfs ‘Hello’ van Adele. Naast de metalcovers, maakt de band voor elk gecoverd nummer een bijbehorende videoclip. De clips van ‘Op Mn Monnie’ en ‘Salsa Tequila’ gingen viraal op het internet, waarmee Pene Corrida in vele landelijke tv-shows te zien en op radiozenders te horen was; zelfs het NOS Jeugdjournaal bleef niet gespaard.

FCK 2020

Onlangs bracht Pene Corrida hun nieuwste single uit genaamd ‘FCK 2020’. Binnen een week wisten de mannen het nummer op te nemen, de videoclip te schieten en te releasen. De titel laat weinig aan de verbeelding over! Check hem vooral even op Spotify.

Line-up

Collapse
PENE CORRIDA
PENE CORRIDA

De in Dordrecht opgerichte band Pene Corrida verbouwt de grootste pophits aller tijden tot keiharde metal. Met al meer dan 200 shows en over de drie miljoen streams en views, maken zij van elke liveshow een groot feest. Dit jaar touren de mannen van Pene Corrida door heel Nederland vanwege hun tienjarige bestaan.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event