loading

PLATENREUS PRESENTEERT: VALENTINE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.50
Deur
€ 15.50
Datum
VR 8 MRT 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Genre
Tickets kopen

Platenreus, de platenzaak van Vlaardingen, haalt op vrijdag 8 maart Valentine naar Vlaardingen. De band rondom frontman en schrijver Robby Valentine is terug met The Alliance Tour. Aanrader voor fans en liefhebbers van glam- en stadionrock of bijvoorbeeld Queen en Adam Lambert.

Valentine

Robby Valentine scoorde met zijn debuutsingle ‘Over And Over Again’ begin jaren ‘90 een gigantische hit. Zijn debuutalbum leverde hem een Zilveren Harp op evenals een succesvolle carrière in Japan. Na de release van zijn tiende studioalbum ‘Bizarro World’ in 2014 en de daaropvolgende Bizarro World-tour, bleef het een tijdje stil rondom de multi-instrumentalist.

Na eerst gekampt te hebben met een writer’s block, werd Valentine in 2016 getroffen door een ernstige ooginfectie waarbij hij 75% van zijn zicht verloor. Dit persoonlijke leed zette Robby weer op het muzikale spoor waar hij lang naar op zoek was geweest. Het resultaat is het volledige zelf ingespeelde nieuwe album ‘The Alliance’ dat uitkwam op 16 juni 2018.

In een afgeladen P3 in Purmerend werd het album voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Op 8 maart het De KF Valentine en zijn Alliance welkom met een volledige show voorzien van visuals.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event